Notify Message
Forums
Page 1
Search
#13876980 Oct 11, 2018 at 02:24 AM
293 Posts
Ze stond erop om met het team naar St. Louis te reizen voor het Missouri Valley Conference-toernooi, dat de Ramblers wonnen om hun NCAA-toernooi-ligplaats te verdienen. Een verpleegster Adidas Superstar Womens vergezelde haar naar St. Louis en een medewerker van het wellnesscentrum reisde met haar naar Dallas.Nike Air Force 1 Womens Zei dat alle aandacht verdiend is voor het team en goed voor Loyola. Ongeveer 500 fans begroetten de Ramblers op zondag toen ze vanuit Adidas NMD Femme Dallas terugkwamen op de campus. . Zuster Jean werd net zo hard aangemoedigd als een andere speler bij het verlaten van de bus. "Ik vind het geweldig dat ze daar waren", zei ze. "Ik hoopte dat sommigen er zouden zijn om het team te begroeten omdat het team dat verdient. En de studenten verdienen het om het te vieren. En toen ik ze daar zag, werd ik zo emotioneel. ... Dat geeft de geest van Nike Roshe Run Womens Loyola weer, en dat willen we voortzetten. "Loyola heeft tientallen Adidas NMD Femmenationale mediaverzoeken ontvangen voor zuster Jean. Lokale verslaggevers haasten zich om een ??vrouw in te halen die decennialang een campusicoon is Nike Air Presto Womensgeweest. Een Loyola-student begon een petitie om zuster Jean op 'The Ellen DeGeneres Show' te Nike Air Max 90 Femme Noir krijgen. Vanaf maandag hadden meer dan 2.300 mensen het ondertekend. Jean, die in een eerstejaars slaapzaal woont, is populair bij Loyola,Nike Air Max 270 Femme maar wordt niet als een nieuwigheid behandeld. Ze is gewoon geliefd.

Cheerleaders zwaaien naar haar. Studenten komen langs voor chats op haar kantoor in het studentencentrum. Campusbeheerders herkennen haar voor haar jarenlange onzelfzuchtige dienstverlening aan de gemeenschap. Sporters uit meerdere sporten douchen haar met knuffels. "Je hebt die magie meegebracht," vertelde Custer haar aan Nike Dunk Sky High Womens het hof in het American Airlines Center nadat de Ramblers Nike Air Zoom Spiridon MujerMiami hadden verslagen. Zei Jean zei dat ze zal blijven bidden voor het welzijn van de spelers en , ja, voor meer Loyola-overwinningen. En ze zal genieten van de Ramblers-rit. Ze had dezelfde gedachte die waarschijnlijk in de hoofden van veel Nike Air Max 90 Femme Loyola-fans opdook de ochtend nadat Custer's schot met 3,6 seconden Tennessee verliet en de Ramblers naar de Sweet stuurde 16 voor het eerst sinds 1 985. "Oh," zei ze tegen zichzelf. "Het is geen droom." Hij die twee rondes van March Madness openstelde, was gevuld met momenten die een flits van geluk konden bieden voor zelfs de hardste criticus van de NCAA. Als je een ouder of leraar of jeugdtrainer bent, heb je waarschijnlijk een kind een video van Michigan's Moe Wagner die over de baan rent om een ??laatste schot te maken met zijn teamgenoten om een ??verpletterde Houston-tegenstander te stoppen en te troosten.

Maryland, Baltimore County (UMBC) schreef geschiedenis door het eerste nummer 16 zaad te worden om een ??No. 1-zaad omver te werpen. De Nike Air Max 90 Mujer Rosas enige mensen die de Retrievers uitkoos om Virginia te choqueren - inclusief de dochter Nike Air Max 95 Womens van een basketbalverslaggever - waren hondenliefhebbers. Nee. 11 seed Loyola heeft in de laatste seconden evenveel erkenning gekregen met back-to-back winnende shots om nummer 6 Miami en No. 3 Tennessee te verslaan. Wie is geworteld tegen een team met een 5-voet, 98-jarige non die wordt begroet in haar rolstoel na elke overwinning met warme knuffels van spelers die ongeveer Nike Air Force 1 Femme 80 jaar jonger zijn? Syracuse is geen mid-major, maar de Orange is een andere Nr. 11 zaad dat zich ontwikkelde. Jim Boeheim en die lafhartige zone deden het opnieuw (a la 2016 als nr. 10 zaad) met tegenslagen tegen No. 6 TCU Nike Air VaporMax Femme en No. 3 Michigan State. Laatste team op het gebied van 68? Oh nou ja. Je kunt bijna de zelfvoldaanheid van Boeheim voelen - in dit geval verdiend - om zijn Asics Gel lyte 5 Femme team naar de Sweet te brengen. In de eerste ronde vielen negen hogere zaden. De Nike Air Vapormax Womens tweede ronde zag powerhouse No. 2 seed North Carolina en No. 3 Michigan State - nationale kampioenschapskandidaten in vele haakjes - vallen, samen met nummer Nike Air Max 95 Femme 1 seed Xavier.
点击图标下载 App
Page 1